Over Pastylabel

Wanddecoratie kinderkamer

Wanddecoratie kinderkamer speciaal voor de kids. En vooral de mama’s 🙂
Pastylabel is een initiatief van Hollandse bodem wat zich hard maakt om leven en wonen mooier te maken. En dan vooral de kinderkamertjes.

Geboren in 2015

De passie van twee grafisch vormgevers voor kleur, vorm en het samenkomen van deze aspecten. Beiden trotse ouders en ondervinders van het gebrek aan mooie en praktische kinderkamer decoratie na gezinsuitbreiding. Tel deze factoren en passie bij elkaar op en Pasty Label is geboren!

Onze passie

Wij geloven erin dat wanddecoratie kinderkamer net zo belangrijk, mooi, stijlvol en persoonlijk moet zijn als de woon of slaapkamer van de ouders. De kinderkamer is toch de plek waar het kindje een groot deel van zijn of haar leven in door brengt. Daarom doen wij zo ons best om mooie en unieke wanddecoratie kinderkamer te ontwikkelen gewaardeerd door jong en oud. Het begin is gemaakt, check onze frisse kinderkamer posters in de Pastyshop.

 Exclusief design

Al onze muurdecoratie kinderkamer is uniek en alleen online verkrijgbaar. Pastylabel ontwerpt voorlopig vooral kinderkamer poster. kinderkamer posters zijn een makkelijke, goedkope muurdecoratie voor de jongenskamer, meisjeskamer of babykamer. Creeer met gemak een sfeervolle kinderkamer. Het is gemakkelijker om voor een rustige muur te kiezen met daarop een of meerdere kinderposters dan het baby-behang na 2 jaar te vervangen voor iets wat beter past bij de leeftijd van uw kindje. Voor een snel wisselende look en feel van de kinderkamer ga je voor een poster van Pastylabel.

De nieuwste wanddecoratie kinderkamer

We vinden het leuk om onze nieuwste kinderkamer decoratie met jullie te delen op Facebook. Het geeft ons ook de kans om naar jullie mening te vragen en leuke kinderkamer muurdecoratie aanbiedingen met jullie te delen. Volg ons via facebook voor de nieuwste kinderkamer decoratie en meer op facebook.

Wanddecoratie-kinderkamer-poster-rood-lieveheersbeestje

Wanddecoratie-kinderkamer-poster-blauw-kasteel

wanddecoratie-kinderkamer-poster-blauw-walvis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.