Posted on

muurstickers kinderkamer jongen. Zee, zomer en piraten

muursticker jongenskamer stuurwiel hout schip houten stuur sticker kinderkamer

Het is eindelijk wat warmer aan het worden! Wat hebben we er lang op moeten wachten dit jaar. De winkels lagen al vol met BBQ lekkernijen gekleurde lampions en picknickkleden. Ik kon er alleen maar smachtend naar kijken terwijl ik mijn paraplu uitschudde over m’n ballerina’s, bah weer natte voeten. Maar de zon heeft zich laten zien, en goed! En zoals voor vele anderen met mij is die warme gele bol een grande inspiratiebron, inspiratiebol.. naja, ik kreeg een lading met nieuwe ideeen voor Nieuwe zomerse muurstickers kinderkamer jongen.

Een van de fijnste plekjes wat mij betreft is de zee. Het strand en het water doet me ontspannen. Ik kan eindeloos het water afspeuren op zoek naar actie (vroeger al zag ik in veel golven een springende dolfijn ;). En de meest fascinerende vormen en kleuren schelpen zijn te vinden aan de waterlijn. Zo ontdekte mijn zoontje dit jaar ook schelpen en de zee. Hij had zijn eerste (bewuste) zeevakantie. Toen hij 2 jaar was maakte hij al kennis met de Middellandse zee maar hij vond het maar niks dat de golven terug bleven komen J 🙂

muurstickers kinderkamer jongen

Nu was hij om , zoals ik, en zal hij voor altijd fan blijven van de zee en alles wat er bijhoort. Ook wat er onderwater zich afspeelt interesseert hem, walvissen haaien planten, hij kent z’n marinebiologie. Natuurlijk toegefluisterd door z’n moeder 😉

Piraten of zee thema

Maar ook piraten, boten en schepen. Het blijft een jongen.. Dus wat is er voor zo’n jongen nou leuker dan een slaapkamer thema zee! Een muur van de jongenskamer vol met prachtige zomerse zeestickers als wanddecoratie. Klik hier voor stoere piratenposters!

Posters in navyblauw, muurstickers met stuurwielen van hout, een grote blauwe walvis en natuurlijk het welbekende Ahoy captain als superleuke muursticker of wanddecoratie. Maak het af met her en der een schelp (zelf gejutterd;). En als je het echt te gek wilt maken voor je kleintje krijgt ie een eigen goudvis sticker op zijn kamertje.
Maar die moet dan wel heel stil zijn snachts.. er worden piratendromen beleefd als het donker is!

Blijf op de hoogte en like onze facebook-pagina.

muurstickers kinderkamer jongen tekst

muurstickers-kinderkamer-jongen-vis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *