Posted on

kinderkamer decoratie

De ultieme kinderkamer decoratie

Bijzondere kinderkamer decoratie. We posten graag leuke ideeetjes op pastylabel.com! Over washi tape, bijzondere kinder kamer posters, vilt decoratie, over vanalles eigenlijk. Deze ideetjes verzinnen en maken we dan ook  het liefst zelf. Maar voor de kinderkamer decoratie op de website boredpanda.com maken we nu graag even een uitzondering.

De meeste ouders zullen het met ons eens zijn dat een mooie, schone en veilige kinderkamer ontzettend belangrijk is. De omgeving van het kind kan een grote invloed hebben op de ontwikkeling van het kind, dus zullen de meeste ouders er alles aan doen om de kinderkamer zo mooi, leuk en comfortabel mogelijk te maken. Mijn kamer zag er vroeger leuk uit. Er hingen posters, ik had speelgoed, en er hing zelfs een basketbalnetje aan de muur waar ik m’n papierpropjes in kon mikken. Maar een boomhut, piratenship of circustent op mijn slaapkamer kon ik me zelfs toen niet voorstellen.

Hieronder een aantal foto’s van de meest extreme, mooie en bijzondere kinderkamer decoratie die we vonden op boredpanda.com
Welke kinderkamer decoratie zou jij willen voor je kind? Laat het ons weten in een reactie:)

Kinderkamer thema: klimmuur en glijbaan

kinderkamer decoratie met klimmuur en glijbaan
bron: http://www.boredpanda.com/

 

Kinderkamer thema: race auto thema

kinderkamer decoratie raceauto thema
bron: http://www.boredpanda.com/

 

Kinderkamer thema: sprookjesachtig bos

kinderkamer decoratie boom
bron: http://www.boredpanda.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *