Posted on

Muursticker kinderkamer 7 tips

muurdecoratie kinderkamer vlinder 3D muursticker vlinder vlindersticker geel

Muursticker kinderkamer vraag en antwoord.

U gaat zelf uw nieuwe muursticker voor de kinderkamer kopen of op de muur bevestigen in de kinderkamer maar loopt misschien tegen een veel voorkomende vraag aan. Voordat wij onze eigen muurstickers in Pastylabel-stijl gingen ontwerpen liepen we tegen een aantal praktische vraagjes aan over deze manier van muur decoreren. De meest voorkomende vragen zetten wij hieronder op een rijtje:

1. Blijven muurstickers op elke ondergrond plakken?

2. Waar zijn muurstickers van gemaakt?

3. Kun je muurstickers schoonmaken?

4. Is een muursticker kinderkamer waterproof?

5. Kun je muurstickers verwijderen?

6. Kun je de muurstickers hergebruiken op een andere plek?

7. Kun je de muurstickers in de buurt van een hittebron hangen?

1. Blijft een muursticker op elke ondergrond plakken?

Antwoord: Dat ligt er maar net aan. Tegenwoordig zijn de meeste muurstickers geschikt voor de meest voorkomende ondergronden op de kinderkamer zoals: glas, meubels, spiegels, deuren en natuurlijk muren! De kinderkamer en babykamerstickers die Pastylabel binnenkort gaat verkopen zijn uiteraard te beplakken op elke ondergrond. Prachtige muur decoratie.

Houd er rekening mee dat de soort verf op de muur van grote invloed kan zijn op het wel of niet plakken van de muursticker.

2. Waar is een muursticker kinderkamer van gemaakt?

Vaak zijn kinderkamer muurstickers tegenwoordig gemaakt van vinyl met een matlaagje. Een matlaagje helpt te voorkomen dat de muurstickers gaan glanzen als de zon op de muur van de kinderkamer staat. Al zijn er heel wat verschillende materialen op de markt tegenwoordig. Vaak zijn de stickers erg dun om het zoveel mogelijk te laten lijken op een geverfde muur. Een ander voordeel van dunne kinderkamer stickers is dat de kinderen de stickers moeilijk van de muur kunnen krijgen met hun grijpgrage vingertjes.

3. Kun je muurstickers kinderkamer schoonmaken?

Vaak zijn kinderkamer muurstickers makkelijk schoon te maken met een simpele handdoek of droge doek. We raden niet aan om schoonmaak middelen of andere chemicalien te gebruiken. Dit kan ervoor zorgen dat de sticker minder goed plakt of sporen achterlaten op de muursticker.

4. Is een kinderkamer muursticker waterproof?

De meeste muurstickers kunnen goed tegen water. Zelfs op de badkamer kunnen ze jarenlang goed blijven hangen. Overdrijf het natuurlijk niet.

5. Kun je een muursticker kinderkamer verwijderen?

Meestal zijn de muurstickers gemakkelijk te verwijderen zonder sporen achter te laten. Als je twijfelt dan raden wij je aan om een kleine sample op de muur te plakken en te testen of dat deze goed te verwijderen is na een aantal uur of dagen. Vind je de muurstickers moeilijk te verwijderen dan raden wij je aan de stickers een beetje te verwarmen met bijvoorbeeld een strijkijzer. Dit ou het muursticker verwijder proces moeten vergemakkelijken.

6. Kun je de muurstickers hergebruiken op een andere plek?

De beste tip: Als je niet zeker weet of dat je de sticker op de juiste plek hangt, plak de sticker dan zachtjes half tegen de muur. Bijvoorbeeld bij een muursticker kinderkamer boom is het verstandig om dit op deze manier te doen zodat je het eerst eens op een afstandje kan beoordelen.

Een muursticker kinderkamer is vaak goed te verwijderen maar is vaak niet gemaakt om weer te hergebruiken.

7. Kun je de muurstickers in de buurt van een hittebron hangen?

We raden niet aan om een muursticker recht boven de verwarming op een kinderkamer te hangen. De hitte kan in dit geval de kwaliteit van de sticker behoorlijk beinvloeden.

Hopelijk heeft u middels bovenstaande opsomking ook een antwoord gekregen op uw muursticker-vraag! Over een poosje kunt u de mooiste kinderkamer muurstickers hier bestellen op pastylabel.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *